Étrend

A Szent Piroska Katolikus Óvoda étlapja 
a szolgáltató logójára kattintva tölthető le az óvoda címszó alatt.

A Szombathelyi Egyházmegye, az általa fenntartott Szent Piroska Katolikus Óvodában a gyermekétkeztetést és az óvodai dolgozók étkeztetését vásárolt élelmezés útján, az Elamen Kereskedelmi és Vendéglátó Zrt.-n keresztül biztosítja.

Díjfizetés

Díjfizetés, megrendelés módosítás

A gyermekétkeztetésért fizetendő térítési díjakat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015.(III.30.) önkormányzati rendelete 2. mellékletében teszi közzé. Óvodánkban a mindenkor érvényben lévő egységárakhoz igazítja a szolgáltató.

A térítési díjak megfizetése mindig az adott hónapra történik.

Kétféle fizetési módot kínálunk,

  • készpénzes díjfizetés:

 Minden hónap 10-e utáni kedden és szerdán: 7.30-15.30

  • banki átutalással: az OTP Banknál vezetett 11747006-27263200 számú bankszámlára.

Az étkezés számlája minden hónap 10-ig a megadott email címre érkezik.

Hiányzás, szüneteltetés bejelentése

A gyermekek hiányzását a gyermek Óvodapedagógusának, amennyiben nem elérhető a következő tel.számon 06 95 320 567 szíveskedjenek jelezni.

 A reggel 8 óráig beérkezett szüneteltetés bejelentést a következő napi étkezés megrendelésénél tudjuk figyelembe venni.

 Ha az előzetes lemondásra előre nem látható ok miatt nincs lehetőség, a figyelembe nem vett napon az étel a konyháról elszállítható (ezen a napon 11 óráig lehet az éthordókat behozni a konyhára). A szüneteltetés miatti díjvisszatérítést a következő havi befizetéskor számítjuk be.

Az étkezés újbóli igénybevételének napját is kérjük jelezni előző nap 8 óráig, hogy az étkezést biztosítani tudjuk. Amennyiben ezt a lejelentéssel egy időben már közölték, de az időpont változott, szíveskedjenek az új kezdési napot is jelezni. Ennek elmulasztása esetén a térítési díj fizetési kötelezettség az eredeti időponttól fennáll.

Kedvezmények

A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők ingyen étkeznek.

A nagycsaládosok, a tartós betegek, vagy akik jövedelmük alapján jogosultak, ingyen étkeznek.

A kedvezményre jogosító határozatot, igazolást szíveskedjenek a nevelési év kezdetén, legkésőbb szeptember 5-ig az óvoda részére eljuttatni, mert a kedvezményes étkezést csak ennek alapján tudjuk biztosítani.

TISZTELETTEL KÉRJÜK AZ INGYENESEN ÉTKEZŐ GYERMEKEK SZÜLEIT A FENTIEKBEN LEÍRT LEJELENTÉSI SZABÁLYOKAT SZÍVESKEDJENEK ŐK IS ALKALMAZNI.

 megjegyzés: amennyiben adataiban változás történik, kérem jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

 

9600 Sárvár
Petőfi Sándor utca 21.
+36 95 320 567
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hasznos információk

Copyright © 2019
Szent Piroska Katolikus Óvoda

Design & CMS by PCDJ.hu